Udvikling

Termax værdsætter at blive engageret allerede tidligt i idéudviklingen – Termax arbejder med moderne teknologi, kreativitet og dygtigt håndværk fra den spirende idé over risikoanalyse og planlægning til serieproduktion.

Med den direkte integration af vort CAD-system sikres en gennemgående transport af data fra idé- og konstruktionsfase over serieproduktionen til vedligehold og reservedele.

Forud for alle tilbud, konkrete konstruktionsopgaver og emneproduktioner udføres en risikoanalyse for at sikre optimal driftssikkerhed

Konstruktion og værktøjsfremstilling

Høje krav til værktøjsfremstillingen og i særdeleshed til konstruktionsfasen er forudsætningen for, at krævende og komplekse stanseemner kan fremstilles driftssikkert med en høj grad af præcision.

Selve værktøjet er livsnerven og bindeleddet mellem innovativ udvikling og effektiv emneproduktion. Værktøjsfremstilling har afgørende indflydelse på vor succes. Kundernes forskelligartede opgaver realiseres på baggrund af intelligente løsninger i konstruktionsforløbet.

Termax’ kunder kan her profitere af overdragelse og overførsel af konstruktionsdata, som sikrer en effektiv og præcis fremstilling af stanseværktøjer og værktøjspleje samt fremstilling af reservedele.

Motiverede medarbejdere, som involveres i produktudviklingen og professionelle faciliteter med bl.a. moderne CAD-systemer og cnc-styrede maskiner, sikrer, at Termax kan realisere de mest krævende opgaver.

Termax fremstiller efter behov komplekse stanse-, træk- og transferværktøjer.

Emneproduktion

Termax er specialiseret i stanseproduktion og fremstilling af præcisionsemner: stans, buk og optræk samt fjedre. Fremstillingen udføres på presser og stanseautomater med op til 100 tons pressekraft.

De kundespecifikke produkter bliver fremstillet i alle gængse ståltyper og rustfri legeringer samt metaller og specialmaterialer som titanium, Mu-metal (nikkellegeringer) og ædelt finsølv.

Takket være kompetencer på højeste niveau i vor værktøjsfremstilling, opnår vi en driftssikker og effektiv serieproduktion.

Montage. Termax tilbyder montageydelser. Klassisk komponentmontage såvel som diverse forbindelsesteknikker såsom radialnitning og tox-løsninger. Afhængigt af art og omfang, udføres opgaverne manuelt eller automatiseret.

Test- og montagefiksturer udfærdiges. Slutkontrol gennemføres.

Individuelle pakkeløsninger kan skræddersyes.

Overfladebehandling

Overfladen er produktets fintuning. Barren for de optiske og tekniske krav til de produkter vi fremstiller, ligger højt.   De individuelle ønsker er utallige og kan være alt fra galvanisk forædling, farve og funktion til dekoration. Vi tilbyder i samarbejde med professionelle partnere den helt rigtige overfladebehandling. Internt udfører vi affedtning og vask, vibrations- og tromleafgratning, samt polering af rustfri emner.

Specialmaskiner, prototyper og prøver

Kvalitet og ansvarsfuld økonomi kræver et omhyggeligt forarbejde og udgør fundamentet i vores virksomhed. Resultatet kan ses i form af effektive produktionsmidler og teknologier.

Takket være kreativitet og fleksibilitet internt i virksomheden kan vi hurtigt, effektivt og gunstigt fremstille prototyper, udfaldsprøver og miniserier med høj præcision. Vi inddrager i denne fase gerne specialister fra andre brancher og teknikker, for herigennem at skabe hurtig og effektiv forbindelse mellem produktidé og en kommende serieproduktion til gavn for kunden.

Med afsæt i forskellige overvejelser og vurderinger sammen med kunden, udvikler vi også specialmaskiner til fremstilling af kundespecifikke emner. Disse overvejelser kan være af teknisk karakter med henblik på at sikre den tekniske fremstilling af produktet. Det kunne også være økonomiske overvejelser i forhold til omkostningsreduktion.

Vi råder over stor ekspertise og erfaring inden for produktionsteknik, styringsteknik, sensorteknik og pneumatik.

Det resultat og den merværdi, vi skaber for vore kunder, er uden tvivl vores førsteprioritet.