Velkommen hos Termax A/S

Termax er en specialiseret underleverandør inden for stanseproduktion, stans og buk, fjedre, konnektorer og optræk samt udvikling og fremstilling af stanseværktøjer. Termax er en uafhængig familievirksomhed, der siden 2004 er blevet ledet af Svend Peter Revsbeck, der er anden generation.

Takket være anvendelsen af moderne teknik og vedholdende udvikling af innovative processer og tekniske løsninger, lykkes det kontinuerligt at drive virksomhedens positive udvikling fremad.

Termax har en klar strategi, som bygger på sunde værdier – disse værdier er ledelsen og medarbejderne meget bevidste om under udførelsen af det daglige arbejde.

Virksomhedens mål

Hos Termax arbejder ledelsen og medarbejdere hårdt på at opnå følgende overordnede mål:

Vi skal være en anerkendt og eksemplarisk partner over for kunder og samarbejdspartnere.

Vi skal kontinuerligt via knowhow udbygge vores platform som underleverandør af stanseproduktion og stanseværktøjer.

Vi skal for- og med vore kunder skabe konkurrencedygtige løsninger – og vi ønsker at være med i udarbejdelsen af de tekniske løsninger, lige fra den spirende idé og over til serieproduktion – og frem til reservedele og service.

Den vedvarende sunde udvikling i virksomheden bekræfter de strategiske pejlemærker.

Med målrettede investeringer i teknologi og innovation, modige beslutninger og fleksibilitet, vil Termax sikre at forblive en international pålidelige og troværdig samarbejdspartner.

Det resultat og den merværdi, vi skaber for vore kunder, er uden tvivl vores førsteprioritet.

 

Kvalitetsstyring

Alle processer i udvikling, produktion og logistik er forankret i vort styringssystem og er underlagt en permanent forbedringsproces.

 

Termax’ kvalitetsstyring er certificeret i henhold til ISO 9001:2015 via Bureau Veritas.

Download certifikat